Monday, December 19, 2011

Viimane koolinädal enne jõule,

on alanud ja juba on esmaspäev läbigi. Jälle. Ma ikka veel ei mõista, miks see aeg nii kiirelt läheb, aga oh well.
Hommikul vaatasin aknast välja ja oh imet- lund oli öösel sadanud! Lihtsalt vapustav! Mitte küll midagi hiiglaslikus koguses, aga siiski! Kõik oli valge ja ilus. Aitäh pilved,
Tavaliselt viivad mu ema ja isa mind kesklinna, et ma sealt 10min kooli jalutaksin. Isa viis täna mind aga kooli juurde, sest kogu see lumi oli liikluse väga ohtlikuks muutunud- jää peal oli kõik lumi ju! Mis tähendab, et lume all oli jää, ja ma oleksin peaaegu ninali lennanud juba lihtsalt pärast 5 meetrit jalutamist. Väga hull!
Esimene tund oli inglise keel, kus me väga mitte midagi tarka ei teinud, aga siiski midagi tegime. Ka tegime siis homseks inglise keele tunniks plaane. Kuna homme on viimane tund enne jõuluvaheaega siis tuleb meil jõulutund, ehk kuulame jõulumuusikat, teeme jõulukaarte ning sööme kommi ja joome julebrusi (ehk siis ma saan jälle Eesti komme kooli vedada wippee. Jessica lubas saksa küpsiseid tuua!). Eeldan, et tuleb väga lõbus päev. Lubasin oma kaamera ka kaasa võtta, et jälle paar pilti teha :)
Siis oli meil sotsioloogia, kus rääkisim stereotüüpidest ja subkultuuridest. Päris naljakas oli. Mingiaeg Ingrid avastas, et ma olen hipster. Ma ei kujuta ette, kuidas ta selleni välja jõudis, aga hipsteriks ta mind terve järelejäänud päeva kutsus.
Norra keel jäi meil põhimõtteliselt ära, sest õpetajat ei olnud. Oh polnud midagi, me istusime H-ehitises, kuulasime jõulumuusikat ning tegime mida ise tahtsime. Ehk siis ma lugesin Potterit (pean kiirelt lõpetama, sest alustame Inglise keeles raamatu lugemist- The Kite Runner. On hea raamat???) ja teised vaatasid mingeid videoid vms. Pool klassi olid üldse kuskile ära rännanud- ei tea.
Prantsuse keeles ei olnud ka midagi huvitavat. Rääkisime veidi Pariisi reisist ning siis veel homsest tunnist, mis tuleb jälle jõulutund- kuulame pr. keelset jõulumuusikat ja sööme pr. juustu!!
Siis oli meil vaba tund, kuna matemaatikaid enam ei ole. Oh well, küll oli tore! Istusime ja rääkisime Bodiliga juttu ning magasime ja kuulasime niisama muusikat. Ei midagi väga tarka.
Viimane tund oli ühiskonnageograafia, mis oli viimane enne jõule. Kuulasime muusikat ja pidime kaardile märkima, mis kohast too laul rääkist. Naljakas oli. Mina ja Jessica saime 3 15-st õigesti. Küll me oleme targad!
Siis tulin bussiga koju, mille ajal lugesin jälle oma Potterit. Käisin poes, et homseks julebrusi osta ning siis tulin koju.
Jõin tassi teed (oma ägedast tassist ilmselgelt!!!) ning siis juba hakkasime õhtust sööma.
Siis lugesin Potterit, rääkisime perega, vaatasin BBTd ja nüüd lähen pesema ja varsti magama.
Homme esimene tund vaba, nagu kolmapäevalgi. Kas pole mitte tore nädal? :)
Olge tublid,

-kista.

No comments: