Friday, December 2, 2011

Reede, viimaks

Hommikul magasin sisse. Pidin ärkama kell pool seitse aga ema äratas mind kolm minutit enne seitset. Niisiis oli mul veidi kiire- jooksin kohe koeraga õue, tegin matpakke (õnneks ei pidanud täna hommikul meiki tegema- esimesed kaks tundi olis kehalised) ning siis juba jooksin bussile.
Täna jõudsin isegi teisele bussile, ja sain jälle bussiga kooli. Väga Viis!
Esimesed kaks tundi olid siis kehalised, mis möödusid väga naljakalt ja toredalt. Kõigepealt istusime ja rääkisime badmintoni tehnikast ning siis läksime saali ja mängisime. Väga palju nalja sai! Meil oli lihtsalt niiii tore!
Lõpuks jooksime saalis edasi-tagasi ja tegime jõuharjutusi.
Viimaks sai kehaline läbi ning järgmine tund oli matemaatika, mis ei toimunud meil tavalises kohas, vaid hoopis auditooriumis, kuna meie klassis toimus kellelgi teisel terve päeva test.
Enne kui auditooriumisse saime rääkisin oma klassivennaga juttu, keda huvitas miks ma 50 000 sõna kirjutasin. Matemaatika tunnis oleksin ma suht siiski magama jäänud, sest ma olin lihtsalt nii väsinud. Lõpuks sai see siiski läbi, ning pärast seda oli söögivahetund, mille ajal sõime ja rääkisime homsest, mis on minu sünnipäev. Äge, eksole.
Pärast söögivahetundi oli meil vaba tund (osadel vähemalt) sest me ei pidanud norra keele testi kirjutama. WIIPPPEE!!!!!!..
ja siis oli ühiskonnageograafia, kus tegime mingeid väikseid teste internetis ning viimane tund oli sotsioloogia..
Sotsioloogia oli väga äge, sest me pidime lahendama üht "loogilise mõtlemise ülesannet" pmts teema oli selline, et on 5 maja ja siis igal majal on oma värv, seal elab üks rahvus, kes joovad üht asja, teevad üht suitsu ja neil on üks koduloom ja me siis pidime välja selgitama, kelle majas elab sebra. (sebra oli ainuke, keda polnud pikas tekstis alguses mainitud, ehk ainuke lünk, mis peaks tühjaks jääma).. ülllatus üllatus, kes lahendas esimesena? JAH MINA! saate aru! Pikk norrakeelne tekst (lihtne- jah) + loogiline mõtlemine ja mina olin esimene kes selle lahendas. Suht paar minutit pärast mind lahendas mu klassiõde ning siis lõpuks veel üks kutt, aga meie kolmekesi olimegi ainukesed, kes selle selle aja sees ära suutsid lahendada! Kas pole mitte äge ! Ma olin lihtsalt nii uhke enda üle.
Siis tulin koju ning läksin kohe suht Birkiga välja jalutama. Täna oli täiega jube.
Kuna kell oli neli siis oli õues kottpime ja ma pidni temaga metsa minema. See oli nii jube! Ma lampi kõnnin-kõnnin ja äkki kuulen mingi puude raksumist. Mõtlesin et WTF ausalt! Aga ei olnud midagi õnneks. Kõnnin siis edasi ja mu koer suutis kuidagi maitea kuskilt okstevahelt niimoodi minna, et see faking rihm oli kuskil kinni ja ma jamasin 5 minutit, et seda puu küljest lahti saada. Faking 5 minutit metsad pimedas, ei olnud kõite parem tunne.
Kui ma koju jõudsin siis oli suht õhtusök valimis, niiet sõime õhtust ning pärast seda vaatasime Sinimäe nissesid. (nagu päkapikud pmts). Pärast seda koristasin oma toa ära ning siis rääkisin Paulaga skypes. Kui paulaga lõpetasin vaatasin ühe osa seriaali ning siis rääkisin Jüriga SKypes. kellega ma tegelikult räägin siiamaani. Ta kutsikas hammustas ja läpaka akulaadija läbi- veits kahju temast.

Aga ma ootan homset, esiteks on mul sünnipäev, ja teiseks on Black Party!! !! !! See tuleb lihtsalt niiiiiiiii tore päev, ma ei suuda ära oodata!
Lähengi kohe magama, et see kiiremini kätte jõuaks.
Ka ärkan homme vara, et see päev võimalikult pikk oleks!!!
Olge tublid,

PS! Olen tänulik ka kaartide eest, mis jõuavad hiljem kohale kui mu sünnipäev!!!

-kista.






2 comments:

Kristi said...

Hmm..ei tea kuidas sa küll Eestis pimedas koju julgesid jalutada.. pakun, et seal kitsega põrkuda on tunduvalt tõenäolisem.. või sprintisid metsa äärsed lõigud tuhat nelja ja siis kodu ukse taga ootasid kuni õhetus palgelt ja hingeldus kaob?

Unknown said...

kits=põder või? Ja need metsaäärsed lõigud ei olnud ausaltöeldes nii pimedad- kuskilt kaugelt mingi tuli paistis, siin metsas on ümberringi paarisaja meetri kaugusel vaid mets ja kottpime! :D