Friday, September 23, 2011

Arvasin, et on reede

Hommikul ei olnud hea ärgata, ma reaalselt arvasin, et on reede. Aga üles ma sain ja kooli ma läksin. Esimene tund oli samfunnsgeografi ja ma suht igavlesin seal, sest midagi tarka ei toimunud. Osad tegid veel esitlusi.. mina rõõmsalt kuulasin ja siis panin niisama tühja. Lõpuks õpetaja küsis, et kas ma võiksin järgmise nädala alguses rääkida veits nõukogude liidu lagunemisest ja kuidas Eesti vabaks sai. No muidugi mis mul saab selle vastu olla.
Siis oli mul vaba tund, mille ajal istusin raamatukogus ja lugesin raamatut.. Ning õppisin prantsuse keelt, as I had a test. Nii et järgmine tund oligi prantsuse keel ja mul oli seal töö. Kõigest verbide pööramine- pole midagi rasket. Tegin ilusti ära ja loodan, et läks hästi. Right?
Siis oli meil jälle vaba tund. Oh I hate Thursdays. Selle ajal istusin jälle raamatukogus ning lugesin raamatut. Lõpuks olin Jüriga Skypes. See oli naljakas. Ta ütles, et mul on kole juuksevärv. Te peaksite ta enda juukseid nägema!!!
Viimane tund oli inglise keel, mis oli väga tore. Arutasime fantaasiakirjanduse üle ja igaüks pidi rääkima, millise raamatu nemad kirjutaksid kui saaksid. Naljakas oli. Täiega häid ideid tuli.. ja nii tore.
Ja siis tunni lõpuks õpetaja ütles et "noh homme me ei kohtu, meil pole tundi" mina siis rõõmsalt et "jaajah homme on ju laupäeev!!" ja siis kõik olid nagu "what? homme on reede". ja siis mul oli pokerface. MA reaalselt arvasin, et on reede. JA ma olin nii õnnelik, et reede on.
Siis kõndisin raamatukogu juurde, ehk kesklinna. Läksin koolist välja ja olin õnnelik, et vihma ei sadanud. Ja siis lin 10 min kõndinud ja padukas tuli. Wippeee.. Niisiis jõudsin raamatukokku täiesti läbi vettinuna. Ma raamatuid ei tahtnudki laenutada, filme hoopis. Nädalavahetuseks!:)
Niiet sain Narnia kaks osa (kolmandat neil ei olnud) ja mingi anime multika veel. Väga viis,
siis jooksin bussile ja sain koju. Ja siis enam vihma ei sadanud. Oh well.. või noh.. ei sadanud aga tibutas.
Jõudsin koju. Rääkisin Monale oma päevast, vahetasin riided ja läksin Brikiga metsa jalutama. Ja jälle sadas vihma. Õnneks olid mul seekord normaalsemad riided ja jalanõud.. nii et ei teinud see vihm mulle midagi. Olime väljas ligi 45 minutit.. jälle.
Siis tulin koju, vahetasin jälle riided ning läksime siis välja sööma, kuna Mona ei viitsinud midagi süüa teha ja Gunnarit polnud veel kodus, sest ta jõudis väga hilja.
Söögikohaks oli sama koht mis eelmisel korral. Ma sõin jälle pastat, mis oli väga väga väga hea! Eelmisel korral oli siiski parem. Aga ei, väga hea oli! Suutsin PEAAEGU kõik ära süüa.. aga pärast oli kõht lihtsalt nii täis, et ma ei tahtnud liigutadagi :D
Läksime siis pärast restorani koju. Ma korraks rääkisin Paulaga skypes ning siis hakkasin koristama. Samal ajal oli Jüriga Skypes ja naersin. Tore oli!

Kui kõik oli korras siis vaatasin filmi. Ning pärast seda läksin rahulikult magama. Kell oli siis 11 läbi 5 minutit. *Tore päev. Ainult vihma sadas palju.

Ja need hinnad siin Norras on ikka ulmelised! Näiteks hamburgeri eest maksad 85 NOK (korrutage kahega, saate EEK)... pitsa (keskmise) eest nii umbes 185NOK.. Väga hull!

Praegu olen koolis, vaatasime hommikul Beowulfi.. ma magasin, sest ma olen seda näinud.
Olge tublid,

-kista.

2 comments:

Hanna Helena said...

Ära laulvat revolutsiooni mainimata jäta!

Tiina said...

Jüri peaks tõesti enda juukseid vaatama enne :D:D