Thursday, November 17, 2011

Café

On kohutavalt raske öelda sõna café kui sul on jäätis suus- fun fact from yesterday

Täna on olnud väga tore päev. Kõigepealt juba seepärast, et neljapäevad on alati toredad, sest tunde on vaid kolm ja vabu tunde kaks!
Esimene tund oli ühiskonnageograafia, kus me õppisime ja kordasime homseks tööks, mida mina ei tee, sest mul on oma juuriorkontaktisikuga kokkusaamine. Õpetaja ütles, et mul ei ole seda väga mõtet järele ka teha- hindeid ma ju nagunii ei saa. Aga võibolla siiski teen selle järele- who knows.
Siis oli meil vaba tund, mille ajal õppisin prantsuse keelt ehk tõlkisin 3 lk teksti. Või 2,5 lk, aga mis vahet seal on. Sain tõlgitud ja nii tore oli olla- olin midagi tarka teinud.
Prantsuse keel oli ka väga tore, sest ma sain aru, mida õpetaja rääkis! Kuna rääkisime sellestsamast tekstist, mida ma just tõlkinud olin siis oli nii tore, kui ma aru sain mis ümberringi toimus ja mis küsimusi õpetaja küsis. Kahjuks ma väga vastata ei tahtnud, sest lausete moodustamine on mul prantsuse keeles halvem kui norra keeles, ja see peaks midagi ütlema.
Pärast prantsuse keelt sõime lõunat ning siis oli järgmine vaba tund, mille ajal õppisime norra keelseid jõululaule, naersime tohutult ja rääkisime veidi liiga kõvasti. Aga väga tore oli!
Ning viimaseks tunniks oli inglise keel, kus õpetaja arvas, et tulen inglise keelsest riigist (meil oli asendusõpetaja) ja küsis minu käest, miks inglased ütlevad the Guardian aga Daily Mail. Vahtisin talle lolli näoga otsa ja ütlesin, et ma olen Eestist mitte Ingismaalt ja siis ta oli nagu "AAAA, ma arvasin et sa oled inglise keelsest riiigist!" mul oli nagu "well valesti arvasid siis.." aga ei öelnud ma talle midagi, naeratasin vastu.
Igatahes mina ja Ingrid jõudsime kokkuleppele, et too õpetaja on arvatavasti Neville Longbottom, sest ta nägi veits tema moodi välja + Neville saab õpetajaks! Või sai.. või mida iganes. Igatahes naersime selle üle terve tunni. Peale selle pani Marius meie laua teise äärde tooli, niiet toetasime oma jalgus inna peale ja lasime lebosse, mis oli omakorda väga naljakas.
Kokkuvõttes lõppes tund liiga vara ja me oleks tahtnud Ingridiga veel naerda.

Jalutasin kesklinna ning ootasin bussi. Kui olin bussile saanud nägin, et Mona ja Gunnar sõitsid bussist autoga mööda ja lehvitasid- nad jäid minuti hiljaks, et mind peale korjata. Naljakas.
Tulin siis koju, lugesin Potterit ja kell kuus vaatasime Monaga the Big Bang Theory't telekast. Siis tuli Erika (mu vanem õde) ning sõime õhtust- india söök oli. Väga naljakas oli terve õhtusöögi, millegipärast. Magustaoiduks oli sokolaadipudding vaniljekastmega. Mida ma kohutavalt kaua naersin oli see, et  Emma valas omale vaid vaniljekastet, sest talle ei maitse sokolaadipudding, ja siis see oli lihtsalt niii halenaljakas, et ma ei suutnud midagi öelda vaid lihtsalt naersin, kuidas ta pool sellest kastmest omale kaussi valas. Ja siis vaatas mulle segaduses otsa ja küsis "KAA?" ahhaha!! niii naljakas!
Pärast õhtusööki soojendasin end ahjuees ning siis tulin siia, et blogi kirjutada. Kohe loen HP'd veel, alustasin täna neljandat osa! See on juba veits paksem kui teised, nii 500+ sõna ja viies on ju see kõige suurem pirakas, mingi 800+ tuleb vist ära. No päris kindlalt tuleb veidi üle kaheksasaja.
Siis lähen pessu ja magama. Ei valetan, lähen veel kirjutama ka! Kuigi nädalvahetusel tuleb see kirjutamismaraton jälle- vaja vähemalt 8000 sõna kirjutada nädalavahetusel, siis olen enda üle uhke. Järgmine nädalavahetus ongi ju viimane- väga veider mõelda selle peale.
Homme jälle kooli, ja siis nädalavahetus! Laupäeval lähen sõbranna juurde Harry Potteri kaht viimast osa vaatama! Ei jõua ära oodata!

-kista.

No comments: