Saturday, November 26, 2011

Reede- Ben oli külas

Hommikul ärkasin päris vara ning kesklinna läksin taksoga. Väga tsillll oli! Ühesõnaga Ben pidi mind ootama tund aega, sest ükski buss ei läinud ja et seda taksobussi kutsuda pidi tund aega enne helistama, niiet ta pidi ootama veits. hehe.. Aga ta oli mcdonaldsis.
Siis läksime šoppama! Väga väga väga äge oli! Ta ostis kingitusi oma perele- ma otsisin ka aga väga nagu midagi ei leidnud. Peale selle ei olnud mul õrna aimugi, mida osta. Aga ma ostsin omale lõpuks juuksevärvi- mu eelmine oli juba väga väga väga välja kasvanud ja ei näinud enam ilus välja- ehk nüüd olen jälle orans.
Siis tulime bussiga koju. Kodus sõime kooki ja tsillisime ja siis äkki otsustasime jälle kesklinna tagasi minna. Kesklinnas kohtusime Louisaga (teine saksa võp, elab Steinkjeris) ja siis tsillisime ringi. Õues oli megakülm, as tuul oli väga väga tugev (õhtul oli haige torm ka!!)
Läksime jälle sopingukeskusesse tagasi ja seal niisama tsillisime ringi. Ma ostsin omale sünnipäevakingituse (mille Ben välja valis suht) - rahakoti! Ise olen ka nii uhke enda üle, et lõpuks normaalse rahakoti sain, kust mu sendid välja ei kuku! Väga väga viis! + see rahakott on täiega ilus ka, ilmselgelt.
Siis saime teada, et koju saame minna kella seitsmest,niiet meil oli väga väga palju aega!! Tsillisime siis ringi ja vaatasime, mida poed pakuvad. Mina sain näiteks teada, et H&Mis on ka meesteosakond (ma polnud kunagi sinnapoole isegi sattunud mitte.) ning siis leidsime veel igasuguseid poode, mida ma enne pole näinud.
Sõime jäätist ka käisime McDonaldsis ka (mu üks klassivend oli tööl seal ja kui ta Beni nägi siis ta esimene küsimus oli, et ka see on mu uus boyfriend). ehk Ben ostsis süüa, Louisa ostis juua ja mina ostsin kohvi.
Lõpuks kell seitse tulime koju. Sõime tacosid. Pärast õhtusööki vaatasime filmi, rääkisime niisama ja jõime kohvi ja sõime kooki. Ja siis sai kell 11 ja me otsustasime õue minna.
Põhjuseks oli mega mega mega suur torm ja VÄGA kõrge vesi. Umbes niii kõrge, mida kohtab umbes 100aasta jooksul!!!! (niiet ma olen nüüd kaks sellist asja juba näinud siin olles- 11/11/11 11:11 ja see high water eile õhtul/öösel!)
Tegime pilte ka, niiet neid võite oodata täna õhtul/öösel! Aga kuna nii tugev tuul oli ja vihm, et siis väga tegelt midagi näha pole. Kui me lõpuks mingi 15min pärast tagasi tulime olime täiesti läbi vettinud! Siis oleks olnud õige aeg sauna minna! Me ronsime teki allla ja vaatasime filmi lõpuni.
Ma ei kujuta ette, mis kell me lõpuks magama läksime, as me lihsalt räääkisime ja rääkisime veel nii kaua ja kaua! Väga hull!
Aga lõpuks kunagi öösel ma magama sain. Kuigi ma väga magada ei saanud, sest tuul oli nii tugev (puumajas kuuleb seda tuult ikka liiga hästi) niiet ma ärkasin suht iga 20min tagant üles. Ei ole väga väljapuhanud peaks mainima.
Olge tublid,

-kista.

No comments: