Wednesday, January 18, 2012

STOP SOPA/PIPA

Ehk täna läks Internet siis streikima. Õnneks kadus Reddit alles siis, kui mul tunnid läbi olid, niiet koolis oli mul veel aega seal tsillida ja elu nautida. Kodus seda enam teha ei saanud.
Ehk täna läks Internet siis streikima. Õnneks kadus Reddit alles siis, kui mul tunnid läbi olid, niiet koolis oli mul veel aega seal tsillida ja elu nautida. Kodus seda enam teha ei saanud. 
Hommikul läksin bussiga kooli, sest esimest tundi ei olnud ja sain magada. Kooli jalutasin siis bussijaamast ja see võttis aega 20min. Saingi oma uusi papusid katsetada. Jah, ma olen väga rahul. Nad reaalselt ei ole libedad! Kui super! Kõndisin jää peal like a boss.
Esimene tund oli sotsioloogia, kus rääkisime sotsiaalmeedia positiivsetest ja negatiivsetest külgedest ja pärast seda vaatasime paari videot. Päris huvitav oli.
Siis oli meil inglise keel, kus tegelesime jälle raamatuga. Ehk lugesime ja lugesime ja passisime niisama. Ma uudistasin Internetti terve aja, sest mul lihtsalt ei olnud midagi teha- kõik oli tehtud. Tere-tore.
Pärast inglise keelt oli lõunapaus, mille ajal otsisime lugusid, mis meie sünni päevadel tipus olid. Nii lahe. Ei olnud midagi head, päris halvad lood olid tegelikult. Naljakas.
Siis oli meil matemaatika, kus kordasime teisipäevaseks kontrolltööks. Midagi uut ei teinud ja sain õnneks tunnis terve lehekülje tehtud, ehk siis ma ei pea kodus midagi tegema. Win for me.
Viimane tund oli ühiskonnageograafia, kus võtsime viimased kaks alapeatükki linna osast Ühesõnaga ei olnud mitte midagi väga huvitavad. Õpetaja küsis, et kas mul on ka mingi keskaastakokkusaamine teiste vahetusõpilastega ja ma ütlesin, et järgmisel nädalal. Ise muidugi ei suuda ära oodata seda eksole!!!
Siis jalutasin kesklinna, bussi/rongijaama, et kuupilet osta jälle omale. Ostsin ära, astusin uksest välja ja täpselt buss sõitis ette- super ajastus! Tulin siis koju ja lugesin samal ajal oma raamatut, varsti saan läbi. Sellel nädalavahetusel kindlasti, kui mitte varem. WIN!
Kodus lugesin, mängisin oma väikese õega ja tsillisin niisama. Mu väike õde avastas mu telefoni. Ta reaalselt arvas, et see on puuttundlik ja et need nupud on lihtsalt ekraani peal. Ja siis ta otsis mingit nuppu, kust see klahvilukk maha võtta. Tänapäeva noored. Isver-susver.
Igatahes minu telefonist avastas ta paar mängu, mida ta siis pool õhtut mängis.
Õhtusöögiks sõime kanapastat. Lihtsalt superhea oli!!!!!! Ausalt. ÜLdse ei valeta. See oli lihtsalt niiii niiii niii hea!
Pärast õhtusööki avastasin korraks internetti (vähe oli avastada, sest kõik asjad olid täna mustad ju) ja siis lugesin läbi kirja, mis puudutas seda keskaastaseminari, mis meil tuleb. Ma pean Eestist mingi magustoidu kaasa võtma. Ise ka usuvad, et mul on midagi?
Mul on reaalselt kõik kommid otsas- olen nad suutnud ära lahendada nii koolis kui kodus või siis ära jagada. Küpsistega on täpselt sama lugu ja šokolaadidega ka. Niiiet mis ma nüüd teeen? Okei, lähen sinna ja ütlen, et mul lihtsalt ei olnud midagi. HEa plaan.
Siis oligi kell juba piisavalt palju, et mul koori minna. Läksin siis kooriproovi. Nii tore oli jälle tagasi olla. Väga tore oli. Ja seekord oli juba kõik norra keeles, kui viimases kooriproovis rääkisime veel inglise keeles siis enam mitte (viimane kooriproov oli kunagi novembris ka, ime pole). Väga tore tunne oli!
Kooriga tegime ka plaane- viimane aprilli nädalavahetus lähme Stjördali, sest seal on mingi kooride ühisesinemine. Nagu minilaulupidu, ainult et seal on umbes 250lauljat. Siiski, väga lahe!
Siis tuli ema mulle sinna vastu ning tulime koju. Mul oli vaja paar asja sirgeks ajada. Korraks nägin isegi käsipallimängu Norra-Island. See lõppes halvasti- norrakas sai viimasel mänguminutil vist karistuse ja siis Island võitis ühe või kahe punktiga. Kurb.
Nüüd on mul plaan magama minna. Ehk loen veel raamatut ja lendan siis unemaale.

Veel viimane asi:
Ühel mulle väga kallil ja minu jaoks väga tähtsal inimesel on täna sünnipäev. Ta saab 18. Millal kõik nii vanaks jäid?
Nagu ikka, siis pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna.

Olge tublid ja nautige talve. Minul tuli lumi juba teistkordselt päris korralikult maha. Meeldib ja kiidan!

-kista.

3 comments:

Laura said...

Sa võid keskaastaseminarile näiteks Kräsupea kooki kaasa teha ja siis nautida kõiki neid pilke, mis sulle vastu vaatavad, kui ütled, et panid hapukoort sinna koogi sisse. Samas see pole vist siiski kõige parem variant, sest vaevalt te kohe esimesel päeval seal neid sööma hakkate ja vaevalt sa viitsid reisida ka, tort käes.

Unknown said...

meil seal kirjas oli see ka, et me hakkame søøma seda vist.. um.. åkki oli neljapåev? ja et enne seda saame ta panna kulmkappi

Laura said...

Meile öeldi ka, et "Ta noe norsk med deg." Võtsin siis kilo brunosti kaasa ja kolm korda võid arvata, kas meil läks seda üldse vaja või ei?:D