Tuesday, May 22, 2012

suvi?!

Täna on meil olnud veeeelgi soojem päev kui eile. Eriti suve tunne tuli peale. Ja pluss veel see, et koolis oli lihsalt nii.. mõttetu. Me ei teinud peaaegu mitte midagi mitte üheski tunnis. Okei.. Tegelikult ei teinudki midagi. Vaid sotsioloogis oli  meil 15 minutit tööd (ja meil oli topelttund). Võga tore oli samas täna! Tegime igast nalju ja naersime ja.. noh lugege, saate teada kuidas norrakad oma koolipäeva sisustavad...
Hommikul viskasin siis selga oma kõige värvilisemad riided siiamaani- mul oli lilleline kleit ja roosad sukapüksid ja kollased papud. Elu oli nii ilus. Astusin majast välja ja avastasin kohe, et unustasin päikseprillid. jooksin siis tuppa tagasi ja võtsin need ka!
Buss tuli kohe kui bussipeatusesse jõudsin- veidi vara.. Suveaeg lihtsalt! Hommikuti on veel hea bussi sõita- ei ole nii palav ja saab hingata, aga kui päeval tagasi tulla siis on küll surm! Lihtsalt midagi ei ole hingata. Võiks aknad/luugid lahti teha ilmselgelt.
Esimene tund oli matemaatika, kuhu ma tegelikult ei olekski pidanud minema, sest terve tunni vaatasin youtube'ist videoid ja ei teinud mitte midagi- mul ei ole enam matemaatikat. Tunnis peavad käima vaid need, kellel matemaatikaeksam tuleb. Ohhjee!
Teine tund oli sotsioloogia. Ma ei leidnud üles, kus kohta see meil viidud oli, sest klassis, kus meil tavaliselt see toimub oli eksam. Nii ma siis mõtlesin et helitan Ingridile aga siis tuli  meelde, et Ingridil on hispaania keele eksam. Jessicat ka kuskil ei olnud ja siis leidsin mingid kuulutused, et meie tund on õues ühes kolmest brakkist. okei. Helistasin siis Jessicale, et kus ta on ja miks ta koolis pole. TÜÜP OLI KODUS. Ta oli KAHEST bussist maha jäänud. Ma ei tea kuidas see veeel võimalik on. Aga läksin siis sotsiooogiasse.
Kuna Vilde tegi kõrvalruumis tööd siis täna olime mina ja Mona ainukestena sotsioloogias. Täitsime 15 minutit mingit tabelit küsimustike vastustega ja ülejäänud tunni rääkisime niisama ja tegime nalja. Naersime rootslasi ja rääkisime suvest.
Pärast esimest tundi sai Vilde oma töö valmis ja siis otsustasime kohviku juurde istuma minna. Läksime sinna, istusime maha ja rääkisime ja teemaks tuli, et Jessica jäi kahest bussist maha. Ja siis äkki tuli lihtsalt mõte, et lähme talle autoga järele! Ja no nii siis tegimegi! Istusime Mona autosse ja sõitsime 15minutit Jessica juurde. Eriti naljakas oli see, et ta ei vastanud telefonile ja ukse peale vastu ka ei tulnud. Mõtlesime siis, et käime ümber maja jano näed siis- tsikk istus ja võttis päikest hoopis! vedasime ta autosse ja sõitsime veel Amfisse, et osta jäätist ja siis kooli tagasi minna.
Kuna söögivahetund oli poolepeal siis istusime ja sõime õues veel lõunasööki ning siis pidime alles tundidess eminema.
Prantsuse keeles vaatasime ikka ja veel filmi. Õpetaja on Prantsusmaal ise, niiet pidime seda omapead vaatama. Ei tulnud sellega ilmselgelt raskusi.
Viimane tund oli norra keel mis meil põhimõtteliselt ära jäi. Saime kätte oma ajaloo kontrolltööd (sain 1,5 punkti 21st) ja siis oligi vaba!
Jalutasin kesklinna ja võtsin sealt bussi koju. Bussi kus hingata ei saaanud.
Kodus viskasin lühikesed riided selga ja läksin õue palava päikse kätte raamatut lugema. Niiiii hea soe oli lihtsalt. Mingiaeg hakkas batuudil liiga palav ja siis vedasin end verandale toolile ja jäin sinna peaaegu magama.
Kui isa koju tuli tegi ta mulle ja Emmale süüa- hot doge! Väga head olid! Ja pärast söööki olin ma äkki nii väsinud (kell ei olnud palju, aga arvatvasti väsitas päike ära) ja nii ma siis viskasin end magama.
Ärkasin siis, kui Mona mind kell seitse äratama tuli. Ja kell seitse oli õues ikkka veel lihtsalt kohutavalt palav päike. Istusin veel verandal ja tsillisin veidi ning siis lubasin Monale ja Gunnarile, et panen Emma täna ise magama. Ehksiis tegin talle väikse unesnäki, aitasin hambaid pesta ja pidsjaama selga panna ja siis viskasin talle teki peale ja loodan, et ta jäi magama.
Ise käisin pesemas.
Nüüd viskan kähku omale kaks knekkebröd kokku ja siis lähen Eurovisiooni vaatama! Esimene poolfinaal täna!! SUPER!

Lille grønne hoppa tinga. Hils te Læura!

olge tublid ja saage pruuniks,

-kista.

No comments: