Tuesday, May 15, 2012

esmaspäev, 14. mai

Hommmikul oli lihtsalt kohutavalt raske ärgata- uni oli lihtsalt nii palju võimsam kui mu tahe kooli minna. Samas olin õnnelik- vaid kolm koolipeäva sel nädalal!
Samas kui bussiga kooli sõitsin oleksin bussis peaaegu magama jäänud- lihtsalt nii väsimus oli peal.
Esmaspäeva hommik oli siis ränk. Eriti ränk ka veel seepärast, et meil oli esimeseks tunniks inglise keel, mis ei olnud kohe üldse lõbus. Tegelesime aga ikka oma esitlusega, mis peab valmis olema siis järgmiseks esmaspäevaks, kui mul on tegelikult norra keele eksam, aga peame presentatsiooni vaid õpetajale saatma. Esitluseks aega veel küllaga.
Sotsioloogias kuulasime kaht viimast esitlust veel, ning kordasime homseks tööks. Ränk. Päris me siis kordasimegi. Istusime ja jutustasime, nagu tavaliselt. Millal me ikka midagi teinud oleme, kui õpetaja aega kordamiseks annab?
Kolmandaks tunniks oli norra keel, millest sulandumisi sai hoopis ajaugu, ehk kõik lugesid jällegi homseks tööks ja mina sain oma raamatut lugeda. Kõik olid õnnelikud. Rääkisin veidi õpetajaga oma norra keele eksamist ka (ta on mu klassijuhataja ja norra keele õpetaja ka). Saan vajalikud paberid kõik  kolmapäeval
Pärast norra keele tundi leidsime siis koha mingis grupiruumis ja sõime lõunat. Tore oli. Rääkisime ja arutasime ja sõime ja naersime. Nagu iga päev. Nagu alati. Hakkan meie lõunapause igatsema.
Pärast lõunapausi läksime Bodiliga keldrikorrusele auditooriumisse, et prantsuse keeles siis filmi vaadata. Vaatasime edasi siis seda teise maailmasõjafilmi, mis oli väga lahe. Mulle meeldib. nii tore film. Kuigi kuidagi kahtlaselt sarnane "Gone with the Wind"'iga. Aga elame üle. Tuulest Viidud on ju ka super film, niiet las jääb.
Viimaseks tunniks oli ühiskonnageograafia, kus pidime tegema grupitööd. Kõigepealt kahekesi pidime välja mõtlema küsimusi ja teineteisele esitama ja siis pandi meid neljastesse gruppidesse ja pidime siis üksteiselt neidsamu küsimusi küsima. Ei. Minul ja Jessical ei läinud just kõige paremini, aga see polnudki põhiline. Vähemalt oli naljakas, sest vastuseid välja mõelda on ka tore.

Pärast vimast tundi võtsin siis bussi koolimaja juurest ja tulin koju. Kodus oli täpselt õhtusöök valmis saanud. Isutsime siis Gunnari ja Emmaga ning sõime. Mona tuli veidi hiljem. Õhtusöögiks oli magushapu kana riisiga. Lihtsalt super noh! Nii hea kana siiski eksole
Pärast õhtusööki tsillisin niisama ringi ja rääkisime Emmaga juttu ja niisama mängisime. Mingiaeg istutasin end arvuti taha ja valmistusin homseks. Kõigepealt lugesin siis palju sotsioloogiat, sest teisipäeval kontrolltöö ju siiski! Pärast seda valmistusin teisipäevaseks pildimaratoniks (sellest räägin järgmises postituses).
Eksole.
Magama läksin vara, oli vaja siiski teisipäevaks välja puhata.

-kista.

No comments: