Sunday, May 20, 2012

Jällegi üks nädalavahetus...

ja jälle on ta möödas. Sel nädalavahetusel pole ma väga midagi muud peale norra keele õppimise teinud. Esmaspäeval siiski norra keele eksam, mille peab korralikult ära tegema.
Kuna ma reedel käisin ja tõin oma need paberid ja tekstid ära, mida esmespäaval siis vaja on siis olengi saanud neid ilusti läbi töötada...
Laupäev,

Hommikul magasin nii kaua kui sain. Ja siis suht päev otsa töötasin oma nende tekstidega ja sain nad lõpuks suht tehtud. Mona, Gunnar ja bestefar töötasid kasvuhoonega ja vahel käisin neil veidi abis- kui oli toast midagi vaja. Mõtleisn ka, et äkki lähen istun oma norra keelega õues kuna nii ilus ilm oli, aga õues oli nii tugev tuul, et mu paberid oleks lithsalt ära lennanud ja peale selle ei viitsinud ma oma läpakat välja vedada.
Õhtusöögiks sõime.. või teised sõid kõigepealt sushit (ja siis naersime vanaisa üle, kes mitte kunagi enne ei olnud sushit söönud ja ei suutnud pulki käes hoida) ning mina sõin kanatiibu ja siis sõime krevette. (mul ei tulnud hetkel see sõna eesti keeles meelde, niiet ma pidin seda sõnaraaamatust otsima!!)
Ma ei olnud enne neid söönud, sest kui palju meretoitu ma ikka söön? Jah, ei söögi! Ja pidin neid veel ise puhastma ka! Aga ma ei suutnud seda pead otsast murda, niiet seda tegi isa ja ma siis sain saba ja jalad. Suutsingi ära puhastada vaid kaks ja siis sõin seda saiaga, koos sidrunimahla ja majoneesi ja võiga. Meh. Ei ole kõige halvem samas väga ei kutsu tagasi sööma ka.
Pärast õhtusööki lugesin raamatut ja vaatasime veidi telekat, aga suht varajane õhtu oli ka minu jaoks. Voodisse vedasin end kella 11-12 ajal ja jäin ka suht kiirelt magama.

Pühapäev,

Magasin kaua. Hommikupoole tegin suht oma norra keele ära, et hiljem oleks rohkem aega pikemate tekstidega tegeleda. Mingiaeg sõin hommikust ja siis käisid mu pere lillepoes/ehituspoes ja ma siis tegelesin veidi oma norra keelega veel ja käisin pesemas.
Kui nad tagasi tulid oli kell täpselt 2 ja ma sõin veidi veel ning siis lugesin veidi raamatut.
Kell kolmveerand viis läksime jalgpalli vaatama, sest mu suurem õde Erika ja tema tiim mängisid siin samas lähedal. See oli väga lahe! Nad võitsid ka veel 2:1!!!
Pärast seda tulime koju. Aitasin lauda katta ning sõime siis õhtust.

Nagu näete, et ole ma sel nädalavahetusel midagi väga suurt teinud. Samas järmisel nädalavahetusel on ju Eurovisiooon! Mida sõbrannadega koos vaatama hakkama! Kül lll lll on lahe!

Praegu vaatan telekat ja lähen kohevarsti magama. Homme on mul siis norra keele eksam. Loodan, et läheb hästi aga ei luba midagi.

Olge tublid. Mul lähevad ka nüüd ilmad soojemaks. Jõuavad 20 kraadini praeguse 8 asemel!!

-kista.

No comments: