Tuesday, June 12, 2012

Viimane lõuna sõbrannadega ja ärasaatmispidu..

ehk siis mul oli sisutihe graafik esmaspäeval! Kõik sujus aga plaanipäraselt ja lõppkokkuvõttes oli mul jällegi üks kohutavalt tore päev, mis mind jälle paneb mõtlema selle üle, kas poleks parem mitte lihtsalt Norra kolida?
Mis ma siis esmaspäeval kõike tegin? Lugege edasi...:
Hommikul ärkasin ja avastasin, et telefonis on kell tund aega ees. Nii tore. Sain tund aega kauem magada enne, kui kooli pidin ilmuma. Enne kooliskäimist pidin aga raha välja võtma- pärast kooli oli vaja peo jaoks paar asja kokku osta.
Kui kooli jõudsin oli see nii veidralt tühi. Nagu mismõttes on koolimaja nii tühi? Nii veider oli! Ootasin teisi tunnikese ning siis vedasime end raamatukokku sööma. Mina ja Vera läksime veel vetsu käima, kui Ingrid ja Othelie tulid. Ja kui me siis tagasi tulime siis Ingrid ja Othelie olid kokku pannud ilusa koogikese mulle: sõõriku kolme küünlaga! No ma ju TEADSIN ET MUL ON PARIMAD SÕBRANNAD MAAILMAS! See oli neist lihtsalt niiiiiii armas noh! Siis me istusime ja rääkisime ja arutasime õhtust pidu ja nad muidugi rääkisid sellest, et 24h pärast on Hispaania päikese all. Kena. Mina olen ikka siin ja väga rahul ka veel sellega, et Norras olen!
Lõpuks pidi Vera tundi minema käima, sest ta sai oma hinded siis saksa keeles teada. Sai kuue! Nii lahe!
Pärast seda jalutasime siis kes-kuhu. Othelie läks poodi, Ingrid, Vera ja Bodil läksid koju ja mina siis kesklinna- pidin küll Jessicaga kokku saama aga ta jäi oma esimesest bussist maha niiet ma läksin siis ikkagi koju ära. Ostsin veel koogi ka õhtuks!
Kodus jõudsin riided vahetada ja siis läksin Jessicale bussivastu. Ta tuli ja siis hakkasime koooki küpsetama. Lõpuks saime sellega ühelepoole (allpool pilt) ja see nägi välja lihtsalt superlahe! Siis panin ma endale mingid riided selga ja pakkisime siis oma asjad kokku. Ja siis äkki hakkas õues vihma sadama. Mõtlesime et no tere talv, mis me nüüd teeme? Rääkisin Gunnariga ja läksime siis temaga koos alla randa, et siis puude vahele "katus" tõmmata. Et kui vihma sajab saab seal all seista ja rääkida kui vaja. Lootsin siiski, et vihma enam sadama ei hakka! Ja ei hakanudki!
Siis tulime jälle koju. Erika (suur õde) oli vahepeal koju jõudnud ja mängis all toas Mario Karti. Istusime tema juures ja naersime ta üle. Ja siis sõime õhtust.
Mina ja Jessica sõime kiirelt, sest kell oli juba peaaegu seitse, niiet oli vaja juba randa minna ja sinna asjad valmis sättida veidi. Lõpuks me siis läksime. Jäime hiljaks vaid paar minutit. Samas üks külaline oli juba seal- hehe.
Mingiaeg tuli veidi juurde, samas kella kaheksa ajal ei olnud veel nii palju inimesi. Veidi pärast kaheksat tulid ka Vera ja Bodil ning siis kohe nende järel ka Ingrid ja Othelie.
Mingiaeg hakkas siiski rahvast rohkem kogunema. Nii me siis istusime ja sõime ja rääkisime ja lihtsalt tegime pilte ja olime mõnusalt.
Kell pool 10 tulid kutid võrkpalliga ja muidugi läksime siis kohe võrkpalliväljakule.
Enne seda suutis üks sõber siiski autoga randa sõite. Nimelt tegelikult peab küsima kellegi käest võtit, et sinna sõita aga too ja tema sõbrad veerasid mingi hiiglasliku kivi eest ära, et siis autoga sinna sõita. Nii nad siis sõitsid ka võrkpalliväljakule ja mängisime võrkpalli ja kuulasime muusikat siis. Väga tore oli! Mingiaeg siiski läksime jälle grillplatsile tagasi- osad grillisid seal veel. Nii lõpuks oligi kogu pidu kahes kohas- võrkpalliväljakul ja grilliplatsil. Väga väga väga lõbus oli!
Ja kui liiga pimedaks läks, et mängida (või siiski mitte pimedaks, sest seda ei juhtu siin kunagi. Võibolla lihtsalt ei jaksatud mängida enam) tulid kõik grilliplatsile tagasi ja nii me siis istusime seal ja naersime.
Mina, Luca ja Jessica veidi ikka koristasime ka. Viskasime suuremast jaost asju laualt lihtsalt minema. Ehk kõik topsid mis seal olid ja mis-kus veel- kõik lendasid prügikasti. Ei andnud armu.
Mingiaeg hakkasid inimesed koju minema. Lõpuks said siis kõik koju- olime veel mina ja kaks kutti, kes ka ootasid, et neile auto järele tuleks. Viskasin oma asjad siis üle õla ja jalutasin ja kodu poole.
Koju jõudsin paar minutit pärast pool kaht öösel. Ehk siis väga väga väga lahe pidu oli tegelikult! Algus ei saand vedama lõpp ei saand pidama- nagu kõigega alati!
Mul on paar pilti teile ka näidata:
Minu koolikapp!!!

Õpikuid enam sees ei ole, niiet ausaltöeldes näeb päris korralik välja!

Nüüdseks ei ole mul seda läpakat ka enam, mis mind terve aasta koolis saatnud oli

Othelie ja mina esmaspäeval koolis söömas

Meie šokolaadikook peo jaoks!! Kadus NIGU NIUHTI!

Rannas pidutsemas. Pooled mängisid võrkpalli!!!

Olge tublid ja varstikohe muideks on mu vahetusaasta läbi ja blogi enam lugeda ei pea :(

-kista.

No comments: