Saturday, October 1, 2011

võrkpall

Hommikul ärkasin kell pool 11. Tundub, et see on selliseks tavaliseks ajaks juba saanud, suht igal nädalavahetusel ärkan umbes sel ajal. Tore :)
Käisin pesemas, sõin hommikust ning panin riided selga ja siis läksime Monaga šopingutuurile. Ma midagi tarka ei leidnud, niiet väga midagi ei ostnud. Jäätist ostsin.. hea jäätis oli.
Mis ma veel avastasin: ruubikukuubik ühes poes: 250 NOK.. teises poes? 114NOK.. way to go, Norway. samas poes, kus 3x3 odavam oli oli 5x5 240NOK.. päris head hinnad siin ikka :) Halenorm. Tegelt käisin lihtsalt poodides ja vaatasin, mida huvitavat Norras müüakse. Ei midagi väga erilist..
Siis istusin kaua postkontoris et teada saada, palju paki saatmine on, sain teada. Kõik mida ma pidin tegema, oli - võta raamat ja loe. Oh well.. istusin seal selle jaoks 15 minutit. FU.
Siis tulime koju, ma jõudsin pool tundi internetzis passida ja siis läksime võrkpalli vaatama Stod'sse. Stod on mingi väga väike koht suht lähedal siin, mingi 10-15 min, aga seal on üks Norra parimatest naisvõrkpalli tiimidest. Ja, mängivad küll päris hästi! Kuigi see väga huvitav mäng ei olnud, sest Stod oli selgelt üle ja teised said haledalt pähe, oli ikkagi naljakas, sest siin on nagu kõik tagurpidi.
Kui Eestis on nii, et kui sinu meeskond servib siis sa oled vait siis siin on vastupidi- kui sinu meeskond servib siis sa plaksutad ja karjud. Nii naljakas. Ja kui pall mängus on siis kõik on vait. Keegi ei plaksuta ega tee mitte midagi.. ja kui punkti saadakse siis alles plaksutatakse. Päris veider? Aga tore mäng oli. Kena piletihind oli ka muidugi, ma ei hakka seda siia kirjutama. Saate šoki veel :)
Siis tulime koju, ma olin niisama voodi peal poolunes ning siis sõime õhtust. Õhtusöögiks oli.. ma isegi ei mäleta. Ahjaa.. palju köögivilju ja värki nii ii iii hea! :) Istusime, sõime ja rääkisime juttu. Pärast viskasin asjad nõudepesumasinasse.
Siis vaatasime Monaga telekat, sealt tuli Tantsud tähtedega. Ehk noh eestis on ka see ju. Päris hästi tantsivad siin ka. Stella oli ka (teate küll, see sama, kes haba haba laulis) ta on üks nendest staaridest. muidugi.

Praegu plaanin suht magama minemist, sest ma olen millegipärast väga väga väsinud. Pole päris kindel miks, aga nii on. Väga imelik
Homseks väga plaane ei ole. Eks vaatab mis saaama hakkab :)
Ja esmaspäeval algab viimane nädal enne vaheaega. Küll kõik möödub ikka nii kiiresti. Ja siis reedel istun juba lennukil ja lendan Tromsö poole :) Ootan väga juba:) Tuleb tore tripp, ma arvan :)
Aga kuna mul seal internetti ei ole, siis ei saa te uusi postitusi kohe terve nädala! Ning siis tuleb üks VÄGA VÄGA VÄGA PIKK POSTITUS!! ma ei ole isegi kindel, et te seda lugeda viitsite. Aga küll te läbi saate, luban!! :)
Praegu tõmban pessu ja siis tuttu :)
olge tublid,

-kista.

No comments: